Денеска во десет часот требаше да започне рочиштето каде што политичкиот субјект ВМРО-ДПМНЕ којшто ја го претставувам е еден од обвинетите, она коешто го ...
сите 15 | | | веќе видена

Партиите и од власта и од опозицијата постојано и сѐ позасилено меѓусебно се обвинуваат за сторени криминали во разни области. Само изминатава недела имаше цел ...
| | веќе видена

ИНДИСКИОТ СОЈ Е ДЕТЕКТИРАН ВО МАКЕДОНИЈА Минатата недела кај еден пациент кој е хоспитализиран во приватна болница, е детектирано присуство на „индиски“ сој на ...
| | веќе видена

Еднаков и правичен пристап до дијагноза, лекување, здравствена и социјална нега и навремена вакцинација е пораката која лицата со ретки болести ја испратија на ...
| | веќе видена

Поради повеќедецениско нерешавање на прашањето за изградба на регионален пат меѓу населените места во рамките на Општината Македонски Брод и Скопје, ...
сите 5 | | | веќе видена

Четириесет и седумгодишна жена од Гостивар без дозвола повеќепати преземала фотографии од Фејсбук профилот на малолетно лице и ги прикачувала на својот личен ...
сите 17 | | | веќе видена