Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 15 часа

Локалната самоуправа во соработка со невладини организации во два проекта ќе го решава проблемот со бездомните кучиња во Гостивар. Едниот стационар наскоро ...
| | веќе видена

Швајцарскиот државен секретаријат за економски прашања со грант од 1,9 милиони франци ќе го финансира проектот „Управување со цврст отпад во Полошкиот регион“. ...
| | веќе видена

Ограбени, опустошени и осквернавени цркви, необележани, незаштитени и заборавени локалитети и светилишта. Негрижа за богатото културно црковно наследство. Ова ...
сите 6 | | | веќе видена