Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 22 часа

Министерството за транспорт и врски обезбеди над 60 милиони денари во повеќе проекти за подобрување на сообраќајната и другата инфраструктура во општина ...
| | прочитана: 2058 | веќе видена

Оваа влада на година дена после потпишувањето на еден од нај криминалните договори „Бехтел и Енка“ се уште нема поставено ниту грам асфалт на оваа релација но ...
сите 15 | | | прочитана: 342 | веќе видена

„Никогаш нема да одам на преговори, никогаш нема да разговарам за Македонија, никогаш нема да разговарам за Уставот, пред претходно да се договорам со Владата ...
сите 8 | | | прочитана: 324 | веќе видена

Во секојдневието е иста, каква што била и пред да стане јавна личност- ниту има намера да се смени во иднина. Кругот на блиски и искрени пријатели и е истиот, ...
| | веќе видена

ВМРО – ДПМНЕ ја прифати Декларацијата за развивање и унапредувње на приватниот геодетски сектор донесена од стана на Комората на трговски друштва за геодетски ...
сите 4 | | | веќе видена