Вечер веќе објави како Хасан Танер од Гостивар се обидел со измама преку судот во Гостивар да изврши незаконски развод со турската државјанка Фализ Аксој од ...
сите 2 | | | веќе видена

Д-р Арбен Таравари е невролог со долгогодишно искуство во Универзитетската клиника за неврологија - Скопје. Дипломирал на Медицинскиот факултет при УКИМ, а ...
сите 4 | | | веќе видена

„Претседателскиот кандидат Арбен Таравари игра со две стратегии: еднаш е Европеец, со европска стратегија, кому не му е важно дали е Албанец, или Македонец, но ...
| | веќе видена

Видеолотарија Касинос Австрија започна кампања за едукација на играчите од опасностите кои ги предизвикува прекумерното играње игри на среќа . Нашата цел е ...
сите 4 | | | веќе видена