Покрај помош на централно ниво, и општините треба да играат значајна улога во промоција на енергетската ефикасност преку развивање и спроведување стратегии што ...
сите 2 | | | веќе видена

Изминативе години не се реализираа никакви капитални инвестиции, особено во инфраструктура, а таа е многу важна за економски рестарт и економски бум кој тимот ...
сите 5 | | | веќе видена

Министерот за финансии Фатмир Бесими, коментирајќи го буџетот за 2024 во својата последна колумна, уверува дека се за што ќе се задолжи земјата иднината ...
сите 11 | | | веќе видена