Фондот за иновации и технолошки развој денес во Владата потпиша договори за грантови со млади истражувачи од 34 основни и средни училишта во вториот повик ...
| | прочитана: 2429 | веќе видена

Повторно се намали невработеноста во Македонија, покажуваат податоците кои ги објави Државниот завод за статистика месецов. Се работи за нијанса во однос на ...
сите 2 | | | прочитана: 698 | веќе видена

Прирачникот за комисиите за правата на децата во единиците на локална самоуправа, произлезе од активностите спроведени во рамките на проектот “Под дршка на ...
| | прочитана: 177 | веќе видена