Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 20 часа

„Албанците вработени во администрација им носат бурек на Македонците“. Ова е една од репликите на почитуваниот градоначалник на Гостивар и претставник на ...
| | веќе видена

За 2020 година од Буџетот на Министерството за транспорт, врски и екологија е определен буџет од 40 милиони денари за имплементација на проекти во рамки на ...
сите 2 | | | веќе видена