Градежен работник додека бил на работно место, паднал од скеле во Гостивар и се повредил. -Вчера околу 11.00 часот во СВР Тетово било пријавено дека, додека ...
сите 2 | | | веќе видена

Роднина или близок на обвинител од специјалнот обвинителство, партиски преку СДСМ или пак, роднина или блозок на судија или обвинителк кој треба да добие ...
сите 19 | | | веќе видена

На не цел месец до почетокот на грејната сезона, Град Скопје сеуште нема лиценца за дистрибуција на топлинската енергија. Градоначалникот вели дека не е негов ...
сите 11 | | | веќе видена

ЕВН за првпат годинава им овозможи на учениците од Полошкиот Регион да станат дел од новата ЕВН паралелка. Во Општинското средно техничко училиште „Гостивар“ ...
сите 17 | | | веќе видена

Доскорашниот претседател на Врховниот суд, Јово Вангеловски, има рок од осум дена, во кои може да поднесе жалба за разрешувањето од позицијата, одлука донесена ...
сите 4 | | | веќе видена

Реализираме еден приоритетен проект за Радовиш со кој ќе обезбедиме константна и навремена дистрибуција на вода до граѓаните. Проектот е со вредност од 860 ...
сите 15 | | | веќе видена

На 18 Септември