Слики на платно изложени во неколку сегметни и поединечни слики на Мице Јанкуловски денеска беа изложени во Спомен домот на „Браќата Миладиновци“ во Струга во ...
| | прочитана: 244 | веќе видена

Детската игра каква што беше пред 20 години е незаменлива во развојот на детето, таквите игри правеа сè што е важно за децата, односно ги подготвуваа за живот. ...
| | веќе видена